Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

СЕКТА, ЯКА НЕ МАЄ ПРАВА НА ІСНУВАННЯ В УКРАЇНІ

Московські попи не встали, коли Порошенко читав імена Героїв України.

На відміну від усіх Представники УПЦ Московського патріархату на чолі з предстоятелем церкви Онуфріем не піднялися під час урочистого засідання парламенту минулого тижня, коли президент Петро Порошенко зачитував імена героїв України, що отримали це звання під час антитерористичної операції.

Порошенко повідомив присутнім, що звання героя України отримав 21 боєць, 10 з них – посмертно. Цей список зал зустрів оплесками, встали навіть іноземці.

Нагадаємо, що урочисте засідання було присвячене 70-ій річниці перемоги над нацизмом в Європі. На нього прийшли усі лідери України, ветерани Червоної армії і УПА, навіть генсек ООН Пан Гі Мун.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, коли довкола вчинку представників УПЦ МП в суспільстві розгорнувся скандал, вони намагалися якось безглуздо виправдатися, але виправдань цьому нема.

Тому постає питання до наших толерантних представників влади: ви спромоглися заборонити компартію в Україні, регіоналів теж обіцяєте заборонити, але поки тільки їх доїте, а коли ви вже нарешті спроможетеся заборонити цю людиноненависницьку секту МП, яка тільки розігріває конфлікт на сході нашої держави і відкрито підтримує сепаратистів? Адже у нас є своя Українська Православна Церква Київського Партіархату, а двох УПЦ в Україні існувати не може!

Остап Сливка

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності