Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

СЕЛФІ, ШОЛОМ І ТЯГНИБОК

tj3Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та його брат Андрій стали жертвами чергових кепкувань у соцмережах.

А все завдяки світлинам на яких брати, вдягшись, як в крутих американських бойовиках, у дороге військове спорядження, фотографують себе на фоні військової техніки та «бойових побратимів» з «легендарного» свободівського легіону, які виставили в інтернет їхні друзі та родичі.

Журналістка Людмила Добровольська на своїй сторінці в Фейсбук так прокоментувала недавній пост політика:
«Пан Олег тривожно і гордо повідомляє, що він це не де-небудь, а у Донецького аеро­порту, і погляд у нього такий твердий, чоловічий, і очі суворі й безстрашні, а ось шолом пан Олег задом наперед надів… Ой ви ж Селфі, ці Селфі, передвиборні мої)», – написала Добровольська.

Та й звісно, відкіля Олегу Яославовичу знати, як правильно одягати шолом, коли строкову службу, за чутками, він прослужив при штабі?..

Інші ж дотепники в соцмережах уже виставили фото імпровізованого селфі-держака для Тягнибока, щоб утримувати телефон-камеру під час зйомки себе красивих, раз на фірмовий (від 200 грн.) не вистачає коштів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності