Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«СЕНЬКІВСЬКА» СТІНА

На Чернігівщині триває робота з побудови на державному кордоні європейського валу, який має захистити Україну від Росії.

Хід облаштування українсько-російського державного кордону на пункті пропуску «Сеньківка» у Чернігівській області перевірив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Уряд, як відомо, відмовився облаштовувати стіною весь український кордон. Замість цього стіни збудують тільки біля пунктів пропуску.

На інших ділянках кордону будуть працювати безпілотники, радари та датчики руху. Керуватимуть кордоном з командних пунктів. І тепер повна вартість проекту уже становитиме 4 млрд. гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Споглядаючи за тим, що Яценюк і Ко називають «стіною», розумієш, що цьому бутафорному творінню насправді доволі далеко навіть до примітивної Берлінської стіни чи тієї, що відділяє Сектор Газа від Ізраїлю. А порівнювати це з мурованими стінами, що оточують маєтки вітчизняних олігархів, взагалі не доводиться…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності