Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«СЕПАРАТИСТКУ» ЗВІЛЬНИЛИ З ВНЗ

30 червня у доцента Львівського національного університету ім. І Франка Ольги Загульської, яка прославилася як «сепаратист», який відкрито підтримує терористичні організації ДНР та ЛНР, закінчився контракт. Жінку звільнили з посади доцента географічного факультету ВНЗ.

В середині червня відбулося голосування за участю викладачів факультету, де прийняли рішення скоротити посаду доцента та взяти на роботу асистента.

«Люди, які проголосували за те, щоб не подавати третю доцентську посаду на конкурс відповідно проголосували за те, щоб я її не обійняла. Як доцент, я претендувала на доцентську посаду, але її перевели на асистентську», – поскаржилася Ольга Загульська.

Після того, як студенти влаштували «коридор ганьби» та відмовилися відвідувати пари свого викладача, Ольгу Загульську відсторонили від роботи зі студентами та перевели на наукову роботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Жінка пов’язує таке своє «звільнення» з «переслідуваннями» за свої політичні вподобання, тому збирається подавати до суду: «Моє звільнення з роботи є прямим наслідком переслідування за політичними мотивами».

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності