Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Сертифікат «Євро 6» отримвав ЗАЗ, – єдиний серед всіх автомобільних і автобусних заводів

Запорізький автомобілебудівний завод успішно завершив випробування й отримав схвалення типу ЄС для автобуса А10.

Про це повідомили у пресслужбі корпорації «Укравто».

«Запорізький автомобілебудівний завод» отримав схвалення типу ЄС для автобуса середнього класу. Серед цих вимог підтверджено і відповідність Євро 6. Таким чином, якість, технічні параметри, і що головне, екологічність, продукції українського автовиробника, офіційно підтверджені та відповідають чинним жорстким вимогам регламенту Європейського Союзу», – йдеться у повідомленні.

За даними пресслужби, наразі завод із Запоріжжя єдиний, хто отримав подібний «Євро 6» сертифікат серед всіх автомобільних і автобусних заводів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Отриманий сертифікат відповідності нормам Європейського Союзу відкриває для українського автовиробника нові можливості. Завдяки тому, що автобуси виробництва Запорізького автомобілебудівного заводу, при схожих експлуатаційних характеристиках з європейськими аналогами, мають більш привабливу ціну, запорізьке підприємство має хороші перспективи продажів», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що модель автобуса ZAZ А10 буде поставлятися на експорт і найближчим часом вийде на ринки країн Європейського Союзу.

Нагадаємо, ЗАЗ передав партію новеньких шкільних автобусів громадам Запоріжжя.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності