Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Шабаш “русского міра” під Вінницею, влаштував кремлівський десант (безліч відео та фото)

Минулого вікенду, 25 січня, у селі Вороновиці біля Вінниці на зборах громади відбувся антиукраїнський бунт – в клуб на зібрання громади прибув десант “русского міра” в рясах, із плакатами та тітушками із числа охорони храмів МП. Спершу звучали прокльони, рвались бюлетені для реєстрації селян, обзивали опонентів вже накатами з методичок «іудами», «парашенкавцівцями» та «розкльніками»

А коли почались збори, то «промосковські» гастролери співали свої молитви замість Гімну України і брали на горло та крик «Віра наша славна – віра православна»!

В це важко повірити, але на 5-му році війни в Україні в залі у цей вечір звучало багатоголосе «Ганьба!» від диверсантів у бік 57-річного АТОвця з Вороновиці…

Потім в холі клубу Вороновиці ціла орда попів МП напала на одного єдиного священика УПЦ – секретаря владики Симеона Владислава Демченка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окреме шоу по-вороновицьки, яким мало б зацікавитися СБУ, влаштував російський піп… з Америки: цей “гастролер” в рясі на зборах громади  договорився до того, що “у нас в Росії… Точніше Америці, переживают за братьєв”. І скандально заявив “про невизнання помісної православної церкви України ніде у світі”!

Також звучали всім відомі тези «про громадянську братовбивчу війну на Донбасі…», про «єдіний славянский мір» та «каноническую церковь у Маскве»… Із нового – «ваш Єпіфанушка также моліцца за Кірілла… У нас відео єсть!»

У результаті російські попи разом з титушками, завдання яких зривати збори в громадах, які хочуть перейти в помісну автокефальну церкву України, практично добилися свого. Збори громади було припинено.

Як такі гості та пропагандисти у рясах потрапляють в Україну? І як так вийшло, що їм дають слово для проповіді цих кремлівських «темників» на президентській Вінниччині в ці доленосні часи???  Вже зрозуміло, що в області діє «бригада гастролерів» від МП, яка возить із собою хор «пєвчих» та команду «тітушок»… Їхня завдання – зривати збори в громадах, які хочуть перейти в помісну автокефальну церкву України… І збори у Вороновиці 25-го січня фони фактично зірвали! Бо «на горло» в цій громаді збори щодо храму взагалі хотіли закрити без жодного рішення… Але громада таки встояла і не дала себе «обібрати»! Вороновиця в цей вечір не програла… Але і не виграла…“, – запитує у соцмережі один із очевидців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що у Вінницькій області в селі Писарівка священики УПЦ (МП) разом із “групою підтримки” зірвали збори і побили сільського голову і дільничного.

Зазначимо, що на сьогодні близько ста громад по Україні перейшли під юрисдикцію Православної церкви України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності