Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Шахраї придумали новий спосіб отримання доступу до платіжної картки

Як тільки ви думаєте, що знаєте, як убезпечити свої фінанси і особисті дані і звідки чекати загрозу, шахраї вигадують все нові й нові способи отримання доступу до вашої кредитної картки. На цей раз скіммінгові пристрої були виявлені всередині дверного пристрою, який зчитує дані картки, перш ніж запустити клієнта в вестибюль до банкомату.

Як повідомляє відомий експерт у сфері безпеки Брайан Кребс, шахраї ховають зчитувальні пристрої всередині замка, а також встановлюють приховану камеру біля банкомату. Таким чином, всі дані по карті перехоплює скіммінговий пристрій при вході клієнта в приміщення, а камера записує відповідний PIN-код, коли клієнт вводить його в банкоматі.

Як пише Кребс, замок, відкрити який можна за допомогою картки, не є надто «розумним» пристроєм. Тому, щоб убезпечити себе, експерт радить відкривати такі приміщення з банкоматом за допомогою будь-якої іншої ID-карти. А ми радимо завжди пам’ятати і дотримуватися основних правил захисту від шахрайства в банкоматі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності