Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ШАХТАРЯМ НАЦГВАРДІЯ ТА МІЛІЦІЯ НЕ СТРАШНІ

Минулого тижня шахтарі мітингували біля Адміністрації президента та вимагали затвердити державну програму підтримки шахт, відставки Демчишина та висловлювали свою недовіру чинному уряду.

За словами лідерів первинної профспілкової організації «Незалежна профспілки гірників України» (НПГУ), більше тисячі шахтарів вишикувались у колону та прорвали охорону Адміністрації на вулиці Банковій і наблизилися до будівлі. Гірники були налаштовані радикально. На місце події прибула міліція та Нацгвардія.

«Ми висловлюємо недовіру уряду, вимагаємо збереження усіх соціальних трудових прав шахтарів. Також включили до вимог повернення закону про престижність шахтарської праці», – зазначив голова НПГУ Богдан Макарчук.

«Планувалося, що в акції протесту братимуть участь 3000 шахтарів. Тут є й хлопці з Волині. Їх декілька десятків», – додав чоловік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 21 квітня, у Києві відбувся Третій з’їзд шахтарів України, під час якого прийняли постанову, в якій міститься звернення до Президента про відставку міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності