Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Шанувальники Warcraft зможуть побачити кіноверсію гри в березні 2016 року

igКіноверсія легендарної гри Warcraft з‘явиться на світових екранах кінотеатрів вже навесні 2016 року. Залишається почекати всього два роки, щоб поринути у світ неймовірних пригод віртуального світу, в якому зійшлися в смертельній сутичці люди і орки. Доказом тому стали перші фотографії зі знімального майданчика нового кінопроекту, які були опубліковані на сторінках журналу Hollywood News.

Зйомки проходять на майданчику Legendary Pictures, а режисером фільму є Дункан Джонс («Місяць 2012», «Вихідний код»). Саме його можна бачити на фото в режисерському кріслі. На задньому плані видно актори в костюмах епохи Warcraft і декорації тронного залу палацу в місті Stormwind. За сюжетом, орк, лідер клану Дуротана, зустрічається з Андуином Лотаром, в особі якого представлена людська раса ігрового світу. А ось що відбувається далі, поки тримається у великому секреті, щоб підігріти інтерес кіноманів перед виходом фільму на екрани.

Нагадаємо, що Warcraft повинен був вийти на екрани в грудні 2015 року, але потім пішло перенесення дати прем’єри на 9 березня 2016 року. Це обумовлено тим фактом, що в кінці 2015 року планується прем’єра Star Wars: Episode VII, що може спричинити небажану конкуренцію для «молодого» кінопроекту Warcraft.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності