Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ще два українські посольства отримали небезпечні посилки і… Прем’єр Іспанії

Після вибуху посилки в посольстві України в Іспанії позавчора, 30 листопада, вчора ввечері в цій гарячій країні вже ЧЕТВЕРТУ посилку з вибухівкою невідомі відправили прем’єр-міністру Іспанії Педру Санчесу, пише видання El Mundo. Але були посилки і в інші українські посольства по Світу…

Але після аналізу того, куди бкли надіслані перші три посилки: українське посольство, підприємство, що забезпечує гранатометами ЗСУ, і аеропорт, відкіля це йде в Україну, все вказує на те, що це справа російських рук. А ось посилка іспанському прем’єру, який в королівстві фактично керує державою – це або відведення очей вбік від росії, щоб не ганьбитися на увесь Світ: мовляв, москалі творять в Іспанії, що хочуть, і ніхто не в силах їм завадити; або москалі дійсно вщент обнагліли і погрожують уряду Іспанії за підртимку України.

Але, НАЙВАЖЛИВІШЕ, ЩО ЩЕ ДВА посольства України за кордоном, крім посольства Іспанії, отримали листи з «дуже конкретними погрозами».

Йдеться про цілеспрямовану широкомасштабну кампанію проти України за кордоном. Це однозначно нова форма терору, повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Конверти листів із погрозами, які отримали українські посольства, були просочені червоною рідиною, повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поки що не коментуватиму, ми скоро вийдемо з офіційною позицією на цю тему. Скажімо так, усередині цих конвертів символічна загроза, передана Україні.

Якщо вже почали атакувати посольства бомбами, сатаністськими чи вуду-символами та погрозами, значить, бояться нас і намагаються нас зупинити. Але нас нічого не зупинить”, – сказав Кулеба.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності