Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ще одну агентку “руского міра” виявила СБУ на Прикарпатті

Кіберфахівці СБУ викрили мешканку Івано-Франківська, яка підтримує російську загарбницьку війну та надавала державі-агресору інформаційну підтримку в підривній діяльності проти України.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook Управління СБ України в Івано-Франківській області.

Правоохоронці повідомляють, що жителька Івано-Франківська систематично поширювала наклепи на Збройні сили України, натомість російські мародери і ґвалтівники у неї поставали героями, «дорогими мальчиками», котрим вона бажала перемоги.

Агітаторка була учасницею груп «Ми за путіна – патріоти росії», «Ми любимо СРСР», «Антимайдан» тощо. Вона активно ділилася російськими наративами з цих груп, відповідно до яких агресивна невиправдана війна рф проти нашої держави подавалася як «визволення від фашизму».

Під час обшуку за адресою проживання зловмисниці СБУ вилучила телефон із доказами діяльності на шкоду нашій державі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Слідчі СБУ повідомили агітаторці про підозру за ч. 3 ст. 436-2 КК України – виправдовування, визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників. За цей злочин законом передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що за клопотанням Херсонської обласної прокуратури було затримано власника місцевого рекламного агентства, який вирішив стати колаборантом.

У Київській області судитимуть місцевого жителя за фактом державної зради, вчиненій в умовах воєнного стану. Чоловік здавав односельчан окупантам, відбирав авто та роздавав ворожу гумдопомогу.

Сім років у тюрмі проведе священник упц мп, який активно співпрацював із окупантами, – такий вирок одержав цей зрадник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності