Спецпроєкт. Донбас.

Ще один п’яний бойовик на Донбасі перестріляв своїх та кількох цивільних

П’яний російський найманець на Донбасі відкрив вогонь зі штатної зброї і підірвав гранату, загинули семеро людей — троє місцевих жителів і чотири найманці, повідомляє пресслужба ГУР Міноборони України.

Як заявили в ГУР, інцидент стався кілька днів тому в 9 окремому мотострілецькому полку 1 армійського корпусу «ДНР». За даними розвідки, між найманцями сталася бійка після вживання спиртних напоїв, єфрейтор Даниїл Цупрік відкрив стрілянину зі штатної зброї і застосував гранату, що призвело до загибелі семи осіб.

У ГУР додали, що зараз єфрейтора розшукують, про що свідчать перехоплені переговори російських найманців.

«Коротше, дзвонив щойно, сказав, що військовослужбовець нашого полку зловив білку і лазить з автоматом у наших краях. Тож, коротше, акуратніше, не зустріньте цього, зрозумів», — йшлося в одній з перехоплених розмов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в червні ц.р. інший бойовик теж зп’яну розстріляв кількох своїх “товаришів”…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version