Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Російський найманець з п’яну розстріляв товаришів, винними хочуть зробити ЗСУ…

За даними розвідки в районі окупованого населеного пункту Голубовське п’яний російський найманець розстріляв колег і застрелився сам.

Про це йдеться на сторінці в фейсбук оперативно-тактичного угруповання “Північ”.

За даними розвідки стало відомо, що на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту Голубовське, що на тимчасово окупованій території, найманці після тривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації в самопроголошеній республіці влаштували бійку, яка згодом переросла у стрілянину внаслідок якої один найманець завдав вогнепальні поранення несумісні з життям своїм товаришам по службі, після чого, усвідомивши тяжкість злочину, наклав на себе руки“, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що командування російсько-окупаційних військ приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв “воїнами” НЗФ намагається звинуватити Збройні Сили України, видаючи цей випадок за бойові втрати і порушення режиму припинення вогню з боку ЗСУ.

В ОТУ “Північ” підкреслюють, що українські частини і підрозділи продовжують дотримуватися режиму припинення вогню.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності