Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Ще один пункт пропуску заблоковано польськими перевізниками

Польські перевізники заблокували проїзд в пункті пропуску «Шегині» в Польщі. Через це ускладнено рух вантажного транспорту на кордоні з Україною.

Про це розповів речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

«За наявною інформацією, яку надавали польські прикордонники, сьогодні близько 10.30 на території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску «Медика» (Республіка Польща), суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині», розпочалось блокування руху вантажних транспортних засобів.

У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд», – повідомив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином наразі заблокованими для проїзду вантажівок залишаються всі 4 пункти пропуску на кордоні з Польщею, через які здійснюється пропуск вантажівок вагою понад 7,5 тонн. На вїзд до України на території Польщі очікують близько 1400 вантажівок.

Водночас, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легкового транспорту.

Польські прикордонники раніше повідомляли, що блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада.

Наразі прикордонники України вживають заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії з польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорії вантажів, які будуть пропускатися через кордон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ніч на сьогодні, 23 листопада, на українсько-польському кордоні, заблокованому через  страйк польських перевізників, помер український водій.

Міністерство інфраструктури розраховує, що новий уряд Польщі допоможе розблокувати кордон, де з початку листопада страйкують місцеві перевізники.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності