Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Що не міг Байден, те змогли Конгрес і Зеленський, – схвалено санкції проти ПП2

Після візиту президента Зеленського до США на асамблею ООН Палата представників Конгресу США схвалила поправки до оборонного бюджету, якими передбачається введення санкцій проти російського газопроводу «Північний потік-2».

Про рішення Конгресу США повідомляє глава НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка.

Той нагадав, що у січні цього року адміністрація Джо Байдена вирішила скористатися правом зробити виключення із законодавства про санкції для оператора «Північного потоку-2».

Вітренко наголосив, що зараз ведеться робота з Конгресом США, щоб зміни в законодавстві закрили можливість для надання таких винятків із санкцій. Після схвалення Палатою представників рішення має підтримати ще й Сенат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше профільний комітет Палати представників підтримав поправки до оборонного бюджету на 2022 рік, якими також передбачено збільшення обсягу військової підтримки нашої країни на 50 млн доларів.

Отже, тепер оборонний бюджет Сполучених Штатів передбачає надання Україні 300 млн доларів наступного року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності