Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Що не так у смерті колишнього очільника Херсонщини?

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишнього очільника Херсонської області Геннадія Лагути. Кваліфікують злочин як «умисне вбивство» з додатковою кваліфікацією — «самогубство».

Про це повідомила начальниця відділу комунікації поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

За її словами, 13 вересня до Солом’янського управління поліції міста Київ звернулась дружина Лагути з повідомленням про зникнення чоловіка.

«16 вересня його знайшли у Солом’янському районі біля гаражних приміщень. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з додатковою кваліфікацією самогубство. Зараз триває досудове розслідування, наші слідчі розглядають усі версії скоєного і встановлюють деталі, свідків та очевидців події», — розповіла Гірдвіліс.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Критики і опоненти нинішньої влади кажуть, що Лакута забагато знав зайвого про… здачу Херсонщини, але все це поки є полемікою…

Нагадаємо, що 17 вересня, стало відомо про смерть Геннадія Лагути, який з жовтня 2021 до липня 2022 року обіймав посаду голови Херсонської облдержадміністрації.

Раніше, 13 вересня, після тривалої хвороби помер перший президент Молдови Мірча Снєгур.

А 11 вересня з життя пішов відомий акордеоніст, народний артист України Ян Табачник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності