Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Що після ліквідації “Укроборонпрому”, – Рада дала добро…

Верховна Рада України підтримала в другому читанні та в цілому законопроект, який передбачає ліквідацію держконцерну «Укроборонпром».

За законопроект №3822 «Про про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності» проголосувало 256 нардепів. Документ врегульовує проведення реформування Концерну та його учасників у кілька етапів:

– підготовка учасників Концерну до реорганізації та перетворення Концерну на акціонерне товариство (передача майна, пакетів акцій, управління корпоративними правами);

– утворення галузевих бізнес-об’єднань в організаційно-правовій формі акціонерних товариств, а також утворення господарських товариств на базі підприємств, включених до складу Державного концерну «Укроборонпром».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше президент України Володимир Зеленський доручив винести реформу держконцерну «Укроборонпром» на засідання РНБО. Рада нацбезпеки і оборони повинен був розглянути це питання в лютому.

Наприкінці січня Верховна Рада прийняла за основу законопроект, необхідний для початку ліквідації держконцерну «Укроборонпром». Компанію планують переформувати в акціонерне товариство.

Держконцерн «Укроборонпром» заявив, що його підприємства після серпня 2014 не продали Росії жодної одиниці озброєння. Також це стосується легального експорту інших виробників.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності