Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Що Стефанчук шукає у Брюсселі?..

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук прибув з робочим візитом у Брюссель.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Зазначається, що головна мета перебування спікера українського парламенту у Вашингтоні – посилення підтримки України з боку США у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність.

Очікується обговорення з американськими партнерами розширення військової допомоги Україні, надання гарантій безпеки, а також рішення майбутнього вашингтонського Саміту НАТО, серед яких головною мала би стати ухвала щодо членства України в Альянсі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окремо буде розглянуто комплекс питань щодо подальшої макрофінансової допомоги Україні в умовах російської агресії, підтримки у Конгресі США законодавчих ініціатив на користь України, реалізації української Формули миру.

По дорозі він завітав до Брюсселю, де зустрівся із головою Європейської Ради Шарлем Мішелем.

«Наголосив, що, незважаючи на російську агресію, Україна цілеспрямовано та послідовно досягає високих європейських стандартів, щоб уже найближчим часом розпочати переговори про вступ до ЄС. Ми детально обговорили етапи інтеграції України в європейський простір», — написав з приводу візиту Стефанчук у Твіттері (Х).

Нагадаємо, що після того, як Євросоюз схвалить початок переговорів щодо вступу України, Верховна Рада має ухвалити щонайменше півтори тисячі законопроєктів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент Володимир Зеленський запевнив Урсулу фон дер Ляєн, що Україна виконає всі рекомендації Єврокомісії, а саме ухвалить антикорупційне законодавство і закон про нацменшини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності