Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Щоб не платити за транспортування Громада повернула собі газову мережу

Громада повернула собі в управління газову мережу і не платить oлiгaрхaм ні копійки…

За таке рішення на позачерговій сесії Мукачівської міської ради проголосувало 34 депутата.
Цим рішенням депутати повернули територіальній громаді міста Мукачево та передали на позабалансовий облік управлінню міського господарства Мукачівської міської ради майно підвідної газової мережі, а саме: вуличні газопроводи протяжністю 64,148 км; споруди ГРП – 1 шт.; ШРП – 49 шт., КСС – 20 шт.
Раніше воно безоплатно було передане на баланс Мукачівській філії ВАТ «Закарпатгаз» за рішенням 44-ї сесії 5 скликання Мукачівської міської ради від 30 квітня 2009 року № 932.
Така передача газових мереж на баланс міста робиться заради недопущення необгрунтованого та безпідставного безоплатного використання майна (підвідної газової мережі) територіальної громади та з метою ефективного їх використання в інтересах мешканців міста.
Слід зауважити, що це рішення викликало неабиякий резонанс не тільки в Закарпатті, а й у всій Україні.
Рішення Мукачівської міськради назвали прецедентом, який може поширитися на інші міста та зруйнувати «сірі газові схеми».

А що вже казати про села, які газифікувалися за власний кошт: придбали обладнання, труби, оплатили роботи з їх встановлення (копання траншей і монтаж) та інші, а під кінець ці труби опинилися у власності газових компаній, яким ці ж люди тепер повинні платити за транспортування газу по їхніх же трубах?!.

А ось відео платіжки із виставленим рахунком за транспортування газу до будинку, де тим газом ще навіть не встигли скористуватися – на лічильнику, встановленому на вулиці для зручності контролера, нульовий показник!

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності