Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Щоб Папа тепер протяг свого хреста “примирення” із Кирилом Одесою та всіма іншими містами України

Тернопільський теракт у Великодню Суботу був прилюдією до “великодніх” крилатих привітань московитів по Одесі, адже саме так ці православні звірі патріарха-КДБіста Кирила писали фарбою на своїх снарядах та ракетах, якими били по цивільних житлових будівлях в Україні: “с пасхой”.

Найбільшого і найнесподіванішого підлого удару москалі завдали у суботу після одіду, коли дехто уже святить паски, саме по житлових будівлях Одеси.

Так, “23 квітня з 14:00 до 15:00 підрозділи протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» вели бойові дії зі знищення крилатих ракет противника, які були запущені літаками стратегічної авіації Ту-95 росії з акваторії Каспійського моря”, – йдеться у офіційному повідомленні.

Зазначається, що під час ведення бойових дій зенітні ракетні підрозділи знищили дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), випущені по Одесі, та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які, ймовірно, здійснювали корекцію польоту крилатих ракет та ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони Повітряних сил ЗСУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що 2 ракети уразили військовий об’єкт та 2 влучили в житлові будинки. Внаслідок обстрілу загинули вісім людей, щонайменше 18 отримали поранення.

Загтбла в Одесі породілля зі своєю 3-місячною донькою 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності