Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Щоб похоронити політика в США, достатньо знайти свідка, який застав першого за мастурбацією у дитинстві

Колишня співробітниця мерії Нью-Йорка подала позов до суду проти мера Еріка Адамса, якого звинуватила в сексуальному домаганні в 1993 році, коли вони обидва працювали в муніципальному управлінні транспортної поліції.

Про це передає Reuters.

У цивільному позові до суду штату Нью-Йорк на Манхеттені колишня працівниця управління Лорна Біч-Матура стверджує, що довіряла Адамсу і звернулася до нього по допомогу, оскільки він на той час був лідером Асоціації захисників поліції Нью-Йорка й виступав за рівність і справедливе ставлення до чорношкірих співробітників. Працюючи в транспортному управлінні, вона нібито неодноразово стикалася з сексуальними домаганнями та дискримінацією.

Адамс, за її словами, погодився допомогти їй отримати підвищення й запропонував відвезти додому, щоб обговорити це питання, але замість цього зупинився в темному місці, де вимагав сексуальних послуг в обмін на свою допомогу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Біч-Матури, вона відсмикнула руку, яку Адамс силоміць поклав на свої оголені геніталії. Потім він буцімто почав мастурбувати й еякулював на неї. Далі висадив її на станції метро.

За словами скаржниці, Адамс «у помсту за відмову від його сексуальних вимог» добився переведення її в інший відділ, звідки вона була змушена звільнитися під час скорочення штату.

Закон штату Нью-Йорк дає змогу звертатися до суду з цивільним позовом щодо сексуального насильства незалежно від давності його вчинення.

Адамс через адвокатів категорично заперечив ці звинувачення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо:

Компанія Meta оцінює кількість щоденних випадків сексуального домагання до дітей у Facebook та Instagram у 100 000.

Президент Франції Емманюель Макрона опинився під вогнем критики через підтримку актора Жерара Депардьє, якого звинувачують у сексуальному насильстві та сексизмі.

Заступника маршала США, який летів до Лондона, щоб екстрадувати ймовірного злочинця, звинуватили в сексуальному насильстві над пасажиркою на борту літака. Він перебував у нетверезому стані, тому офіцера затримали британські правоохоронці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності