Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Щоб прибрали сніг, пожартувала про труп під ним, – і його там знайшли…

Нещодавно один дотепник уже збрехав копам про труп у нього на подвір’ї, щоб ті приїхали і прибрали йому сніг на обійсті, а ось тепер у селищі Мирополі Житомирського району жінка “пожартувала”, що вбила сусіда, а правоохоронці приїхали і таки виявили труп

Виявилося, що під час застілля двоє чоловіків вбили третього.

Про це розповідає пресслужба Нацполіції Житомирської області.

До поліції зателефонувала жінка і повідомила, що вбила сусіда. і прикопала під снігом. Правоохоронці прибули для перевірки і виявили заявницю у стані алкогольного сп’яніння. Вона відмовилася від заяви і сказала, що пожартувала, бо хотіла, щоб їй сніг прибрали…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим не менш, правоохоронці вирішили навідатися до сусідського обійстя. Виявилося, що чоловіка не бачили вже пару днів. Такі обставини викликали у правоохоронців обґрунтовані підозри.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Збрехав копам про труп біля хати, щоб ті сніг прибрали. Точно – “камікадзе”…

Про заявницю, її сусідів і коло їх спілкування було відомо, що ці селяни зловживають спиртним, ніде не працюють і ведуть асоціальний спосіб життя. Зважаючи на всі ці фактори, ми провели огляд у домоволодінні заявниці і в замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка. На ньому виявлені садна та інші тілесні ушкодження, які, за висновком експертів, і призвели до смерті“, – прокоментував начальник Любарського відділення поліції Андрій Корчевський.

Відомості про подію були внесені до ЄРДР за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці з’ясували, що 23 лютого у будинку місцевих жителів зібралась компанія, до неї долучився і потерпілий. Під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт між загиблим і двома чоловіками. “Сусіда” побили і непритомного винесли у підсобку та замкнули. Від отриманих травм чоловік помер.

Винуватців, чоловіків віком 40 та 36-ти років, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше досудове розслідування“, – розповіли у поліції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності