Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Щоб викликати у московитів “праведный священный гнев”, – фсб і ДТП з кортежем патріарха кіріла

У центрі москви в аварію потрапив автомобіль класу «Аурус», спеціально розроблений для публічних поїздок глави рф та вищого керівництва держави. За даними ЗМІ, у ДТП потрапила машина на номерах, закріпленими за главою російської православної церкви патріархом кирилом.
Про аварію за участі авто «Аурус» повідомляє «РИА Новости» із посиланням на джерело.Аварія сталася о 6:30 ранку за московським часом. Автомобіль «Вольво» виїжджав із провулка, коли зіткнувся з «Аурусом». Унаслідок зіткнення постраждала одна людина, але від госпіталізації вона відмовилася.

Зазначимо, Aurus (він же «Кортеж») — сімейство автомобілів представницького та вищого класу, створене для перевезення та супроводу перших осіб московії, а також інших осіб, які підлягають державній охороні.

Як зазначається, машина, що потрапила в аварію, закріплена за патріархом кирилом (володимир гундяєв). Ця інформація непідтверджена. Чи був він сам в автомобілі — поки що невідомо.

російська поліція поки що цей інцидент не коментувала.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«ТАСС» із посиланням на екстрені служби пише, що в аварію потрапила машина Aurus із урядовими номерами. Але там зазначили, що в автівці не було пасажирів і постраждалих немає.

Зазаначимо, якщо дне ДТП не є випадковістю, яких не буває, значить воно підлаштоване виключно фсб, єдиною метою якого є не тільки вчергове скомпроментувати українські спецслужби перед Світом, хоч якось виправдати таким чином свої злочини в Україні, але й викликати у кацапів “праведный священный гнев” за патріарха іхнього…

Наступним їм, мабуть, доведеться таки влаштовувати фіктивний, а, можливо, й ні, замах уже на свого путіна?..

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності