Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Щодня з Києва до Відня і назад, – УЗ відновила сполучення з Австрією

У перший день літа Укрзалізниця відновлює сполучення із Австрією. Від учора, 1 червня, щодня курсуватиме потяг за маршрутом Київ-Відень.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Міжнародний рейс відновлюють, бо дещо стабілізувалась ситуація із пандемією. Потяг відправлятиметься щодня із Центрального вокзалу о 14:07. Наступного дня о 8:20 буде в Будапешті і об 11:21 — вже у Відні. У зворотному напрямку, 2 червня, їхатиме зі столиці Австрії о 16:42 і прибуватиме до Києва о 17:22 наступного дня.

Квитки на поїзд Київ — Відень можна придбати в міжнародних касах вокзалів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як уточнили в Укралізниці, вартість квитків з Києва до Відня та у зворотному напрямку — 2800 грн. Однак ціна може змінюватись, відповідно до курсу Євро. До Австрії курсуватимуть тримісні купейні вагони.

У Посольстві Австрії в Україні зазначають, що потрапити на територію країни можна за умови підтвердженого негативного тесту COVID-19 (ПЛР- тест, не старший ніж 72 год. або тест на антигени, який зробленим не пізніше ніж за 48 год. до подорожі). Також потрібно мати документ про вакцинацію препаратом, який визнаний за кордоном (зараз це BioNTech/Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson/Janssen und Sinopharm).

Потрібно також зареєструвати подорож не пізніше ніж за 72 год до поїздки. Формуляр для онлайн-реєстрації подорожі доступний на oesterreich.gv.at а також за посиланням німецькою та англійською мовами.

Раніше повідомлялося, що у поїздах України запускають онлайн-бібліотеку. Нагадаємо, що Укрзалізниця у березні презентувала дитяче меню в поїздах. А наприкінці минулого року у поїздах України запускають перегляд ліцензійних фільмів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності