Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ШЕВЧЕНКО ВИДАЛИВ СВОЮ СТОРІНКУ НА ФБ

Цього вівторка, 10 листопада, Верховна Рада проголосувала кілька важливих законопроектів. Серед яких й ті, що є вимогою ЄС для безвізового режиму.

Треба зауважити, голосів в парламенті заледве вистачило для прийняття рішення. Тож і не дивно, що поки одні активісти вийшли на пікет під будівлю ВР, інші «влаштували» полювання на нардепів у соцмережах.

Став жертвою соціального «тролингу» (цькування, – ​ред.) і народний обранець від Івано-Франківська Олександр Шевченко. «Укропівець» був відсутнім у залі парламенту, натомість поширив на своїй сторінці у Facebook статтю про обіцянки Порошенка.

Про це у соцмережі написав Богдан Карпенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож і не дивно, що під постом народного обранця одразу ж посипались гнівні коментарі. Дехто слів не підбирав…

Варто зауважити, що народний обранець спочатку спробував блокувати всі коментарі, але очевидно зрозумівши, що це не дає результату, видалив свою сторінку з Фейсбук.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності