Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ШЕВЧЕНКО ВИГРАЄ ІНФОРМАЦІЙНУ ВІЙНУ ПРОТИ СОЛОВ’Я?

Тільки встиг нардеп від Прикарпаття Юрій Соловей звинуватити свого колегу по Парламенту з команди Коломойського Олександра Шевченка в цинізмі і бажанні заробити більше грошей на ремонті доріг, як відповідь від того не забарилася.
Спершу Шевченко парирував, сказавши, що у Солов’я теж «рильце у пушку», явно натякаючи на бажання того теж увірвати свою долю в тому бізнесі, який ще за часів совка робив з чиновників мільйонерів.

Далі, буквально за кілька днів після висунутих Солов’єм звинувачень в адресу Шевченка, чи не у всіх ЗМІ обласного центру (читай «центральних», – ​ред.), 80% з яких, як подейкують, належать «буковелівському олігарху», повідомили, що до нещодавно виявленої співробітниками УСБУ на території Прикарпаття велетенської за обсягами нарколабораторії причетний один з помічників нардепа Солов’я, який відразу поспішив його звільнити. Але уникнути удару по репутації це не допомогло.

Паралельно в соцмережах, а відтіля на інформаційних сайтах стали з’являтися різні повідомлення від дописувачів, які тим чи іншим чином теж почали кидати тінь на Юрія Солов’я.

Так мешканка Верховини, одного з районів від яких Соловей балотувався і був обраним до ВР, виклала у мережу фото і коментар стосовно ямкового ремонту в місті:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Думаю, серце Гуцульської столиці просто крається від такого знущання. Це просто повне ідіотство. Вже краще зовсім нічого не робити, ніж робити таке. Кажете, Путін Х…о? А мені здається, що ці фігурові візерунки з асфальту кажуть, що Х…о поміж нас і зовсім близько», – ​пише Lena B., водночас, даючи змогу дописувачам соцмережі, зробити порівняння з ремонтами доріг, що провадить причетна до Шевченка фірма ПБС.

Звісно, що порівняння не в користь фото з Верховини і того з «поміж нас».

Інша дописувачка у Фейсбуці якось несподівано ділиться тим, що її обрахували майже на тисячу гривень в закладі, що є співзвучним з відпочинковоресторанним комплексом «Парк Готель», що колись належав Юрію Солов’ю, адже наступного дня в чеку з «Вілла Парк» дописувачка буцімто виявила страви на зазначену суму, яких на стіл не подавали?..

Звісно, що непрофесійне око в подібних дописах у соцмережах окрім дрібних співпадінь нічого не побачить, але досвідчений політолог чи аналітик відразу збагне, що почалася кимось доволі чітко спланована «травля дичини» і борзих уже спущено, бо сьогодні всі війни переважно ведуться в інформаційному  полі, і Соловей, здається, таку війну, не встигши її розпочати, уже програв…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності