Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ШКОДА, ЩО НЕ… ЛАЙНОМ»

Депутат Львівської міської ради Богдан Салій минулого тижня публічно, під час сесії Львівської міської ради, запитав мера Львова Андрія Садового, чи бере він на себе відповідальність за підвищення тарифів і зубожіння населення.

Як пояснив сам депутат, його обурило, що в міській маршрутці цього дня він одержав газету, в якій вказано, що тарифи можуть бути зменшені на 30%.

«Це просто нахабний цинізм: спочатку міськвиконком підвищує тарифи, прем’єр-міністр, за якого голосувала ваша політична сила «Самопоміч», підвищує тарифи на 200-500%, а тепер ви декларуєте, що вони можуть бути зменшені? У мене до вас запитання: чи берете ви на себе персональну відповідальність за підняття тарифів?» – запитав Б. Салій.

Не почувши жодної відповіді, депутат зазначив, що по очах мера бачить, що «ні». Після чого депутат заявив, що в нього лише ростуть комунальні платіжки, і запустив їх у бік Садового з вигуком «Візьми і заплати!».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ви візьмете на себе врешті відповідальність за зубожіння населення чи далі залишатиметеся білим і пухнастим?» – риторично запитав депутат.

Однак реакції мера на це не було…

Відразу після цього в сесійній залі пішов поголос, що шкода, що це лиш був папір, а на жаль, не… лайно. Тому дехто навіть пообіцяв наступного разу цю помилку виправити…

Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності