Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Школярки задля інтересу отруїли однокласників на Прикарпатті… проносним

В одній зі шкіл Рожнятова, що на Прикарпатті, дві учениці п’ятого класу вирішили пожартувати – підсипали у газовану воду лікарський засіб для проносу “Піколакс” і пригостили однокласників.

“27-го листопада в обід до Рожнятівського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя Рожнятівського району про те, що до лікарні госпіталізували його онуку через отруєння в школі. Правоохоронці встановили, що із цього ж навчального закладу ушпиталили ще четверо дітей. Стан дітей задовільний, загрози життю не було“, – розповіла речниця обласної поліції Христина Максимчак.

Усі діти пили один і той самий напій.

Ювенальні поліцейські з’ясували, що двоє дівчат із п’ятого класу підсипали у газовану солодку воду лікарський засіб “Піколакс” і пригостили однокласників, вирішивши так пожартувати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці склали протоколи за статтею 184 ККУ, а саме – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності