Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Шмигаль, як Ленін, визначив “архіважливе” завдання, – чергова казка від Прем’єра

Денис Шмигаль пообіцяв українцям зарплату на рівні Словаччини чи Польщі.

Про це глава українського уряду написав у своєму Facebook.

Денис Шмигаль переконаний, що в Україні є перспективи для неухильного зростання середньої зарплати, а відповідно, і добробуту громадян. Так, за минулий рік реальні зарплати українців виросли на 10% і перевищили 14 тисяч гривень (очевидно, прем’єр має на увазі середню зарплату, – авт.).

У грудні 2020 року реальні зарплати зросли на 10% в порівнянні з груднем 2019 і склали 14,2 тисячі гривень”, – пише прем’єр, не зазначаючи у кого саме вони й де зросли?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Однак і це не межа. Уряд розраховує на стійке зростання зарплат і сподівається, що через десять років вони будуть порівнянні з заробітками у наших найближчих сусідів, які знаходяться в Євросоюзі.

Архіважливе завдання, яке ставить уряд – це до 2030 року вийти з середнім зарплатам на рівень наших сусідів з Польщі чи Словаччині“, – пише Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що нещодавно глава МОЗ Максим Степанов теж обіцяв зарплату усім лікарям від 20-24 тис. грн на місяць…

Довідково:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Слово “архіважливо” було словом-паразитом у Володимира Леніна (схожість між ним та Шмигалем доволі велика),  так само, як застосування всюди префікса “архі”…

Тому користувачі соцмереж пишуть: “Тому кепку б йому, броньовик і шалаш на Фінській затоці, там, де Ленін жив“…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності