Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Шмигаль, про якого уже всі забули, поїхав із урядовою делегацією…

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, про якого уже давно нічого не чути (кажуть, що списали) на чолі урядової делегації розпочав візит у Токіо.

«Мали предметну розмову з прем’єр-міністром Фуміо Кішідою про очікування від Конференції з економічного розвитку та відбудови», – відписав глава українського уряду у Телеграмі.

Також Денис Шмигаль наголосив, що Україна налагоджує контакти між бізнесами та зміцнює міжурядовий діалог, і запевнив, що «попереду багато домовленостей та плідних зустрічей».

Раніш прем’єр-міністр Японії Фуміо Кішіда на відкритті Конференції з відновлення України у Токіо заявив, що Японія продовжуватиме надавати Україні різноманітну довгострокову допомогу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, японський уряд надав ЮНІСЕФ додаткове фінансування, аби забезпечити доступ до основних послуг для найбільш уразливих дітей в Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності