Полеміка

Шмигаль теж погоджував призначення в.о. міністра енергетики за інтуїцією та… гороскопом?

Виконуюча обов’язки міністра енергетики Ольга Буславець впевнена, що приймати правильні рішення їй допомагає розвинена інтуїція — адже за гороскопом вона – “риба”.

Про це вона заявила в інтерв’ю Економічній правді.

 

Журналісти попросили Буславець розставити по пріоритетності з першого по третє місце кандидатів у вугільні «зами» – Віталія Довгаля, Сергія Дяченка та Володимира Бабченка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
В.о. міністра енергетики відповіла, що не хоче розставляти нікого за пріоритетністю, адже у кожного є свої позитивні і негативні риси. Водночас вона зазначила, що з кожним із них познайомилася під час співбесід.

«Скажу вам чесно, що іноді на цих співбесідах я прислухаюся до своєї інтуїції, тому що дуже добре відчуваю людей. Я народжена під знаком риб, це дуже інтуїтивні люди, мене ця інтуїція дуже часто рятувала і оберігала, тому дякую Богові, що вона у мене є», – заявила Буславець.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Також Буславець розповіла, що поки ще не працювала ні з ким з них настільки щільно, щоб «дати їм оцінку або пріоритезацію з точки зору професійних якостей».

А в цей час пересічні українці пишуть у соцмережах, що прем’єр міністр України Денис Шмигаль, мабуть, теж послуговувася власною інтуїцією та гороскопом, коли погоджував призначення Буславець на посаду в.о. міністра енергетики України, а також пишуть, чи не варто їм обом залишити роботу у Кабміні та спробувати себе в українській версії “Битви екстрасенсів”?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version