Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Шмигаль вважає, що газу вистачить?!

Україна продовжує накопичувати запаси газу в підземних сховищах. Станом на сьогодні накопичено понад 18,5 млрд кубометрів газу.

Про це йдеться у заяві глави уряду Дениса Шмигаля під час години запитань до уряду.

«Це більше ніж в попередні роки у цей період», – зазначив прем’єр.

Зазначимо, що на сайті “Укртрансгазу” вказано, що станом на 23 вересня загальний обсяг закачаного газу становить 18 760 кубометрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів затвердив план заходів з підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2021/22 року та його проходженню.

Планом передбачено на 15 жовтня 2021 року наявність природного газу в сховищах в обсязі, достатньому для стабільного проходження осінньо-зимового періоду 2021/22 року, в тому числі забезпечення потреб побутових споживачів і підприємств теплопостачання, але не менше 17 млрд кубометрів.

Максимум газу у підземних сховищах України був досягнутий 20 жовтня 2020 року – 28,44 млрд кубометрів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності