Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Шпигунський аеростат КНР, союзника рф, виявили в американській Алясці

У Сполучених Штатах біля узбережжя штату Аляска рибальське судно помітило аеростат, який може виявитися «шпигунською кулею» іноземного уряду – рф чи кнр.

Про це повідомляє CNN.

Об’єкт знайшли рибалки та відправили його фотографії правоохоронцям. Джерела телеканалу зазначили, що невідомо точно, чи є знайдений об’єкт аеростатом. Однак у ФБР попередньо зазначили, що це повітряна куля спостереження іноземного уряду.

Агенти ФБР мають намір зустрітися з рибалками, коли вони прибудуть до порту. Після цього об’єкт відправлять на аналіз до лабораторії бюро у штаті Вірджинія.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, на початку лютого 2023 року на півночі США виявили висотний аеростат-зонд. Згодом військові встановили, що об’єкт є китайською розвідувальною повітряною кулею.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки 4 лютого збили ймовірний шпигунський аеростат Китаю біля узбережжя Кароліни. У КНР висловили протест.

У повітряному просторі Колумбії військові виявили розвідувальний аеростат, який за формою та швидкістю польоту повторює китайську повітряну кулю, збиту у США.

Нещодавно депутати-республіканці США розкритикували президента Джо Байдена за кілька днів очікування, які знадобилися для ухвалення рішення про знищення китайської повітряної кулі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності