Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Штайнмаєр, виправдовуючись, каже, що це брехня щодо України. Але ж диму…

Президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра під час візиту до Кишинева попросили прокоментувати новину, що Україна, Грузія та Молдова втратять безвізовий режим з ЄС.

Про це йдеться у заяві Штайнмаєра, оприлюдненій на сторінці президентки Молдови у фейсбуці.

«Я прочитав це повідомлення з таким же подивом, як і ви, коли сьогодні приземлився тут. Я отримав інформацію в Берліні та Федеральному міністерстві внутрішніх справ і дізнався, що це неправда. Це просто фейкова новина», – заявив президент Німеччини.

Раніше Радіо Свобода (читай ЦРУ) повідомило, що ЄС може скасувати безвізовий режим для України, Молдови, Грузії та країн Західних Балкан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше група депутатів Європарламенту надіслала листа голові фракції партії «Слуга народу» у Верховній Раді Давиду Арахамії з попередженням про можливі санкції (зокрема, відмову у безвізі), якщо українська влада буде і далі захищати корупцію. Підставою стало рішення Конституційного Суду про скасування антикорупційної реформи, а також стурбованість призначенням голови САП.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності