Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Штормове попередження і повінь на Закарпатті…

Штормове попередження оголосили на заході України. Через негоду знеструмлені майже 500 населених пунктів, а на Закарпатті – повінь…

Про це повідомляє Укргідрометцентр та Міненерго.

Синоптики зазначають, що сьогодні у західних областях значний сніг та дощ. Очікується також ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Через негоду в Україні оголосили перший (жовтий) рівень небезпеки.

Міністерство енергетики повідомляє, що через сніг та вітер без світла 497 населених пунктів. Найбільше знеструмлених населених пунктів у таких областях:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
    • Львівській – 305;
    • Івано-Франківській – 72;
    • Тернопільській – 67;
    • Хмельницькій – 50.

Аварійно-відновлювальні бригади працюють у посиленому режимі.

Нагадаємо, що Україна вже пережила кілька потужних снігопадів, наслідок чого загинули 12 людей.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

За його інформацією, ще 23 людини постраждали, серед них — дві дитини. Знеструмленими через негоду були 1638 населених пунктів у 17 областях.

Водночас на Закарпатті  проходять роботу по ліквідації наслідків підтоплень. Рясні дощі призвели до підняття рівнів води у річках. Про це повідомляє ДСНС України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Як результат – у Берегівському та Хустському районах підтоплено 440 га сільськогосподарських угідь.  Рятувальники та фахівці місцевих пожежних команд відкачують води у підвальних приміщеннях житлових будинків та дворогосподарствах у м. Ужгород, м. Свалява, с. Кричово та с. Лази Тячівського та с. Богдан Рахівського районів», — сказано  у повідомлені.

У Рахівському районі внаслідок перезволоження грунту відбувся зсув опорної стіни приватного дворогосподарства у с. Розтоки.

Нагадаємо, що штормове попередження оголосили на заході України. Через негоду знеструмлені майже 500 населених пунктів.

Україна вже пережила кілька потужних снігопадів, наслідок чого загинули 12 людей. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко. За його інформацією, ще 23 людини постраждали, серед них — дві дитини. Знеструмленими через негоду були 1638 населених пунктів у 17 областях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності