Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Шуфрич очолить в новій Раді Комітет свободи слова

Представник партії “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич буде головою Комітету з питань свободи слова нової Верховної Ради. Таке рішення ухвалили під час засідання підготовчої групи представників парламентських партій у вівторок, 27 серпня.photo_2018_09_05_14_52_26_id39263_650x410_650x410

Заступником голови Комітету з питань свободи слова буде депутат за квотою ВО “Батьківщина” – конкретну людину ще не погодили. А секретарем Комітету буде депутат Сергій Швець від “Слуги народу”. Загалом у Комітеті буде 7 депутатів (у попередньому скликанні було 13).

Примітно, що 26 серпня депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Вадим Рабінович говорив 24 каналу, що ОПЗЖ запропонували очолити Комітет з питань свободи слова. Однак, на його думку, партія мала б бойкотувати такі “подачки”.1412552438_590343_26

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики створений 4 грудня 2007 року. Він розглядає законопроекти, що стосуються:

► Державної політики у сфері інформації.
► Свободи слова.
► Права громадян на інформацію.
► Друкованих та електронних засобів масової інформації.
► Висвітлення діяльності Верховної Ради України.
► Засад здійснення рекламної діяльності.

Загалом Комітет Верховної Ради України – це парламентський орган, утворений з нардепів, який аналізує законопроекти та готує попередній розгляд питань, що належать до повноважень Ради. Також має контрольні функції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності