Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ШИНАМИ ТЕПЕР ЇХ НЕ ЗЛЯКАЄШ

Минулих четверга та п’ятниці у Києві знову палали шини.

Активісти перекрили вулицю Грушевського біля будівлі Верховної Ради та підпалили на ній шини.

Будівля парламенту була оточена міліціонерами в шоломах та бронежилетах. Активісти кидали у міліціонерів пляшки з водою.

Сотні учасників нового майдану, цей раз кредитного, вимагали прийняття законопроекту № 1558-1 (проект закону «Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті»). За даними правоохоронців, на акцію протесту зібралися понад 300 осіб. 12 осіб вже четвертий день голодували, тому два рази на день до них змушена була приїжджати карета швидкої допомоги і перевіряти стан їх здоров’я.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Верховна Рада проголосувала за проект закон у другому читанні, однак провалила голосування закону в цілому.
З третьої спроби депутати підтримали пропозицію відправити законопроект на третє читання.

Після того, як парламент проголосував за скорочення терміну підготовки до третього читання, спікер ВР закрив засідання парламенту.

Загалом, наслідком цього декотрі політики та ЗМІ називають інцидент, що трапився цього понеділка на Харківщині, коли такий валютний боржник, у якого описували дім, убив двох людей, поранив третього та захопив заручників…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності