Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Сіятро шантажує Україну НАТО через обшуки на Закарпатті і не коментує інцидент з гімном (відео)

СБУ вчора, 30 листопада, провело обшуки у лідера закарпатських угорців КМКС Василя Брензовича та інших членів угорської меншини.

На резонансні обшуки Товариства угорців Закарпаття відразу відреагував міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто та опублікував своє відео.

«На жаль в Україні знову продовжуються незрозумілі політичні гойдалки стосовно угорських партій та угорської меншини. Через неприпустимість таких дій викликали на Посла України в Угорщині Любов Непоп задля того, аби висловити своє незадоволення діями керівництва України в Києві», — зазначив глава МЗС Угорщини.

Крім цього, міністр проросійської Угорщини, яка уже давно зазіхає на українське Закарпаття, запевнив, що завтра буде зустрічатися із відповідальним з питань НАТО, аби обговорити питання подальшого блокування членства України, адже сьогоднішні дії української влади перекреслили усі цивілізовані та європейські стосунки між країнами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож чи не навмисно угорці спровокували українські спецслужби, щоб потім мати чим шантажувати Україну в питаннях НАТО?

При цьому Сіятро не коментує інцидент у Сюртівській об’єднаній територіальній громаді Закарпаття, коли на першій сесії місцевої ради депутати замість державного українського гімну виконали чомусь угорський?…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Угорський гімн замість державного Українського виконали депутати на Закарпатті (відео)

Зазначимо, що політично вмотивовані дії влади та силовиків щодо Товариства угорців Закарпаття засудили нардеп Віктор Балога та депутати обласної ради Олександр Каменяш, Олександр Ледида та Іван Чубирко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності