Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Сім’я пенсіонерів-бюджетників (вчитель та лікарка) вкоротили собі віку

У Кривому Розі подружжя пенсіонерів вкоротило собі віку.

Про самогубство 84-річного чоловіка та його 83-річної дружини повідомляє Криворізьке районне управління поліції. Трагедія сталася вранці в неділю на вулиці Недєліна, 32. Подружжя вистрибнуло з вікна четвертого поверху.

На місці інциденту було знайдено прощальну записку в якій загиблі просили нікого не винити у їхній смерті. Їхні тіла виявила сусідка.

Як пишуть у соцмережах, чоловік працював в одній зі шкіл району Інгулець вчителем, а його дружина була лікаркою (“найбагатша” верства населення України – бюджетники). Правоохоронці розпочали за фактом інциденту розслідування за ч. 1 ст. 115 з поміткою “самогубство”. Причини смерті встановить судово-медична експертиза, на яку направили тіла.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у цьому ж місті внаслідок вибуху гранати постраждав 61-річний чоловік – учасник АТО на Донбасі.

У Києві хлопець підірвав себе, що символічно, на території недобудованої психлікарні. Він зробив це під час прогулянки з  дівчиною в той момент, коли вона вийшла з будівлі. Розслідуванням вибуху й смерті займаються правоохоронці, розпочато кримінальну справу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності