Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Скандал у Раді адвокатів Київської області

Голова Ради адвокатів Київської області Петро Бойко дав публічну обіцянку піти з посади Голови ради та ніколи не повертатись.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Почитав повний брехні пост одного негідника, на гладкому обличчі якого написано « Я за Наума». Мета цього посту спровокувати мене і одночасно облити брудом. Не знаю чим він ображений, але пише, ніби я особисто в розмові з ним обмовився, що через рік повернуся, а Федір Клапчук, так собі, технічний варіант. Гадаю більшість адвокатів були б не проти такого варіанту. Навіть вороги визнають, що я багато зробив для адвокатури Київщини і це найкраща регіональна Рада адвокатів в Україні. Піарники Наума заради того щоб вкусити, навіть не задумалися, що адвокати тим більше проголосують за Клапчука, бо через рік вернеться Бойко і все буде як раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат і директор Юридичного департаменту ІФ ОДА виявився насильником, який полюбляє бити жінок:колег-адвокатес та журналісток

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але! Ще раз пояснюю всім, особливо тим, хто всіх людей приміряє на свою мірку: Я ЙДУ з посади голови Ради адвокатів Київської області НАЗАВЖДИ! Я це кажу публічно і не збираюся НІКОЛИ повертатися. Тому про це розмов не було і не могло бути. Хто про це свідчить є просто брехлом”, – написав діючий Голова ради адвокатів Київської області.

Реакцією Петра Бойка певно, стала публікація у Facebook адвоката Володимира Щиголя, який публічно підтримує кандидата Віталія Наума, і на аватарці якого відображений фрейм “Я за Наума”.

“Якщо ж Голова Ради останніх принаймні 5 років був щирим зі своїми колегами, то що ж такого могло змінитись за одну ніч, щоб викликало таку зворотну його реакцію? Через декілька днів після цих подій я, як представник Броварського регіону, мав офіційну зустріч із Головою Ради.

Під час зустрічі Голова Ради переконував мене, що висунувши Наума та підтримуючи його, ми поступимо неправильно, подальша підтримка кандидатури Віталія Наума є помилковою. Під кінець зустрічі мені було повідомлено, що на противагу Віталію Науму виставлять Федора Клапчука. Звичайно, кожен вправі сам вчиняти дії і приймати рішення, які підказує йому його розум, совість і відповідальність. Для остаточного переконання мені було повідомлено, що голосування за Федора Клапчука – це формальність, через рік знову будуть вибори, на яких адвокати зможуть проголосувати вже за Петра Анатолійовича на Голову Ради. Відверто! Моєму здивуванню не було меж!!!! Не знаю, як іншим, але мені це видалось як завчасно спланована стратегія, при якій зрозуміло, що Наум є дійсний і незалежний лідер та не зовсім підходить на дану посаду, а тим більше на 1-річний строк. Клапчук, який не відзначився в адвокатурі поки що нічим взагалі (без образ), має виступити технічним кандидатом на один рік, що по суті логічно, ну а Петро Анатолійович знову очолить Раду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Однак, на мій особистий погляд, не враховано було одного – це думки колег, які пліч-о-пліч стояли 5 років та вдень і вночі захищали адвокатів. Робили це від чистого серця, без вигоди та будь-яких преференцій. І це тривожно, це засмутило і принизило”, написав адвокат Щиголь.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності