Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Скасування Господарського кодексу за основу відбудеться завдяки законопроекту Стефанчука

У підприємств буде 7 років для поступового припинення та їх перетворення у господарські товариства.
На тижні, що минає, 12 січня, Рада прийняла у першому читанні проект Закону про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період №6013, який автором якого є Руслан Стефанчук.

«Рада прийняла за основу #6013 про запровадження перехідного періоду на 7 років для поступового припинення «підприємств» та їх перетворення у господарські товариства. По факту, відміна Господарського Кодексу ЗА – 241», – зауважив перший заступник голови Комітету ВР з питань податкової політики Ярослав Железняк.

Законопроектом вносяться зміни до Цивільного кодексу, визнається таким, що втратив чинність, Господарський кодекс, запроваджується перехідний період на 7 років для поступового припинення «підприємств» та їх перетворення у господарські товариства.

Голова Асоціації суддів господарських судів України, голова Південно-західного апеляційного господарського суду Наталія Богацька підкреслилащо скасування фундаментального у сфері економічних відносин кодексу матиме набагато більші наслідки, ніж охоплюється законопроектом, оскільки це фактично змінює всю правову систему країни та призведе до істотних змін у судовій практиці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності