Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СКІЛЬКИ КРОКІВ ВІД ОРЕНДИ ДО ПРИВАТИЗАЦІЇ?

Розпорядженням голови Львівської ОДА виділено Боровець Н. П. ділянку лісу, площею 1,5 га, на території Оброшинської сільської ради поблизу Львова у довгострокове користування на 10 років.

Про це йдеться у розпорядженні голови ЛОДА від 13 серпня, підписаному першим заступником свободівцем Йосифом Ситником. Документ оприлюднений на сайті ЛОДА.

Відповідно до розпорядження, виділено Боровець Н. П. для довгострокового тимчасового платного користування лісову ділянку площею 1,5 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Львівське лісове господарство» (Лапаївське лісництво) та розташована у кварталі 34 виділ 17,18 та кварталі 37 виділ 1,2 на території Оброшинської сільської ради Пустомитівського району за межами населеного пункту, терміном на 10 років для культурно – оздоровчих та рекреаційних цілей.

Зазначена громадянка має протягом трьох місяців з моменту видання цього розпорядження укласти договір про довгострокове тимчасове користування лісами з постійним лісокористувачем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідно до розпорядження, забороняється зводити капітальні будівлі на лісовій ділянці, переданій для довгострокового тимчасового користування.

Нагадаємо, що уже наступного дня після підписання цього документу ЛОДА, уже 14 серпня в Києві іншим указом, № 649/2014 Президент призначив головою ЛОДА Юрія Турянського, а до цього часу цю посаду водночас з мандатом депутата Верховної Ради обіймала одіозна свободівка Ірина Сех.

Отож, тут є над чим призадуматися тим, хто ще не розучився це робити…

Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності