Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Скільки будуть отримувати «борці» з контрабандою

Заробітні плати співробітників мобільних груп по боротьбі з контрабандою стартуватимуть від 30 тис. грн.

Про це повідомив в. о. заступника голови ДФС Мирослав Продан.

Посадовець також повідомив, що кошти на зарплати будуть виділятися в межах асигнувань, затверджених Міністерством фінансів, передбачених щодо цільового використання на заробітну плату співробітників фіскальної служби.

Крім того, Продан зазначив, що мобільні групи по боротьбі з контрабандою (або так звані “чорні сотні”) повинні запрацювати до кінця липня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Сподіваюся, що на засіданні Кабміну буде призначений керівник міжвідомчих груп (“чорні сотні”), і запрацюють вони з 1 серпня, як і було визначено раніше”, – сказав в. о. заступника голови ДФС.

Також Продан зазначив, що підвищення рівня зарплати співробітникам ДФС зараз є одним з пріоритетів. За його словами, заробітну плату у фіскальній службі планують зрівняти з платнею Національної поліції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності