Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Скільки коштує зробити п’яного водія тверезим…

Одного з лікарів-наркологів Закарпатського наркологічного диспансеру затримали на отриманні хабаря. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури. Поліція проводить досудове розслідування справи.

У обласній прокуратурі повідомили, що лікаря затримали після отримання коштів за начебто безпідставну видачу довідки.

“За п’ять тисяч гривень він обіцяв без проведення необхідного медичного обстеження надати жінці довідку про те, що вона не перебувала за кермом транспортного засобу у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння, — йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі Ужгородського районного управління Нацполіції на Закарпатті проводять досудове розслідування. Лікарю може загрожувати кримінальна відповідальність за отримання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 ККУ). Відповідальність за таке порушення — позбавлення волі до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А фальшування обставин ДТП, я якщо із летальними наслідками, на скільки карається?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності