Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СКОРО і в УКРАЇНІ, – в Австралії обов’язково вакцинуватимуть дітей від 5 років

Австралії з 10 січня вакцинуватимуть проти COVID-19 дітей віком від 5 до 11 років.

Про це заявив прем’єр-міністр країни Скотт Моррісон, пише Reuters.

Це буде приємною новиною для мільйонів сімей по всій країні, які хочуть мати можливість вакцинувати своїх дітей”, – йдеться у заяві Моррісона.

Вивчивши клінічні дані з Канади, консультативна група країни з вакцинації рекомендувала восьмитижневий інтервал між двома дозами, який можна скоротити до трьох тижнів у разі спалаху.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

На початковому етапі щеплювати дітей будуть вакциною Pfizer. Регулюючі органи також розглядають можливість застосування вакцини Moderna.

В Австралії курс повної вакцинації від COVID-19 пройшли майже 90% населення старше 16 років. Близько 70% дітей віком від 12 до 15 років також пройшли повну вакцинацію.

Нагадаємо, Міністерства освіти та юстиції Греції пропонують парламенту ухвалити закон про покарання батьків, які не дозволяють дітям відвідувати навчальні заклади через пандемію, COVID-обмеження, відмову вакцинування та з інших причин.

Уряд Великобританії розглядає можливість введення нових карантинних обмежень через зростання захворюваності на коронавірус. Вони включатимуть паспорти вакцинації та дистанційну роботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності