Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Слуги” вирішили попіаритися на законопроекті про мобілізацію?..

Нардепи від фракції «Слуга народу» вирішили повернути законопроект про зміни у мобілізацію в Кабмін на доопрацювання. Але цьому може завадити Офіс президента.

Про це увечері 10 січня написав у телеграмі депутат Верховної Ради і екс-регіонал Олексій Гончаренко.

«Тільки що фракція «Слуга народу» на своєму засіданні вирішила повертати мобілізаційний законопроект КабМіну на доопрацювання. Як я і казав – в такому вигляді його приймати не можна. Подивимося, чи не продавить це зараз Офіс президента. Як можна було з такої важливої теми зробити такий цирк – я просто не розумію…», – розповів він.

Гончаренко вважає, що якщо Офіс президента не втрутиться і законопроект повернуть на доопрацювання, новий документ «має подавати президент, Верховний головнокомандувач, а не будь хто інший. Так вимагає і закон, і здоровий глузд».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше очікувалося, що 11 січня Верховна Рада розгляне у першому читанні законопроєкт про мобілізацію з пропозиціями Комітету з нацбезпеки. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки переніс розгляд урядового законопроєкта щодо мобілізації на середу, 10 січня, однак на засіданні не прийняли рішення, в якому вигляді та яка доля буде цього закону.

Голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич прогнозував суттєві зміни окремих норм законопроєкту про мобілізацію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності