Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Служба безпеки України закликає прикарпатців припинити антиконституційні дії

Шановні Прикарпатці, мешканці Івано-Франківська!

Служба безпеки України застерігає Вас, що ті події, які відбулися учора в нашій області та у місті Івано-Франківську, можуть мати передбачені законом наслідки для учасників та ініціаторів цих подій!

Невідомі у масках захопили будівлю Обласної державної адміністрації, при цьому за допомогою кийків чинили опір працівникам міліції при виконанні ними покладених законом обов’язків та нанесли тілесні ушкодження деяким з них. Окрім цього було здійснено псування державного майна – меблів, вікон, дверей адмінбудівлі.

Наголошуємо, що незаконне усунення від виконання владних повноважень голови Обласної державної адміністрації, намагання створити не передбачену законодавством так звану «Народну раду», заклики до невизнання на території області діючих у державі законів підпадають під ознаки ст.109 Кримінального Кодексу України – тобто кваліфікуються як дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, що є тяжким злочином. Він карається позбавленням волі на термін від п’яти до десяти років!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Закликаємо Вас! Батьки, матері! Не обтяжуйте провини своїх дітей, утримуйте їх від подальшої участі у немирних та незаконних акціях протесту. Ці акції ініціюють окремі радикально-налаштовані громадяни, а також політики, що бажають прийти до влади, хоч би і ціною крові Ваших дітей.

Вчителі, викладачі! Роз’яснюйте учням та студентам реальність настання для них покарання за усією суворістю закону, утримуйте від незаконних дій!

Шановні Прикарпатці! Закликаємо Вас припинити насильство та повернутися до мирного способу відстоювання громадянських прав!

Прес-служба УСБУ в Івано-Франківській області

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності