Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Смерч на околицях міста та затоплена Одеса (відеорепортаж)

Вчора, 03 серпня, в результаті сильної зливи вулиці міста Одеси було затоплено, а біля міста відпочивальники зафіксували смерч. 1ZXsY-qWRuQ

Так, в центрі Одеси на Карантинному спуску потік води зніс десяток припаркованих авто, розвернув зливовий колектор і зірвав асфальтове покриття.

Також затоплені одеські вулиці Балківська, Середньофонтанська, Приморська, “Привоз” і Аркадія. В районі Пересип зірвало люки.

Через негоду повалені дерева, а під Одесою місцеві жителі бачили смерч. На багатьох вулицях рівень води дістає бамперів автомобілів. Пішоходи переходять потоки води вбрід по коліна в воді. Через негоду Одесу скували затори.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Синоптики прогнозують, що погода продовжить погіршуватися, очікуються дощі з градом. Швидкість вітру зросте до 15-20 метрів в секунду з поривами до 25 метрів.

А курортники на пляжі в Одеській області зняли на відео смерч під час урагану, який накрив регіон 3 серпня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Смерч пронісся недалеко від села Рассейка Татарбунарського району Одеської області. За попередніми даними, жертв і руйнувань від цього природного явища не було.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності