Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«СМЕРІЧКА» НАБИРАЄ ОБЕРТІВ…

132 (16)Днями розпочався відпочинковий сезон «Літо-2014» у дитячому таборі «Смерічка», що розташований у селі Микуличин. Перша зміна завжди є особливою, а особливо цьогоріч. Адже вперше за останні 25 років існування табору тут одночасно відпочиває 300 дітей. Це пояснюється передусім складною політичною ситуацією, яка склалася в державі. Цього року багато дітей, які приїхали з Києва, Черкас, Броварів, Краматорська, Полтави, Дніпропетровська. Очікується приїзд дітей з Сум, Чернігова, Херсона.

В цілому в дитячому таборі «Смерічка» цього сезону планують оздоровити 1200 дітей. Очікують тут також групу американських волонтерів з штату Тексас (Техас), з якими заклад співпрацює вже досить давно. Це дасть змогу черговий раз відкрити літню школу з англійської мови та розпочати дитячі ігрові програми.

Кількість відпочинкових таборів на Прикарпатті повинна збільшуватися. На цьому наголошує заступник голови ОДА, керівник апарату облдержадміністрації, Сергій Адамович. За його словами планується також будівництво нових закладів та реконструкція існуючих, бо в цьому сьогодні є вагома потреба…

Наш кор.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності