Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Смертельне ДТП української дитячої команди в Білорусі. День після

В обласній лікарні міста Брест (Білорусь) у важкому стані перебувають двоє з шести дітей, які постраждали у смертельному ДТП, що сталося трапилося вчора, 13 травня. Стан здоров’я чотирьох дітей медики вважають задовільним.

«Травма головного мозку, грудної клітини, живота, переломи кінцівок. Наразі все розвивається за планом одужання. Однак двоє хлопців перебувають у важкому стані, тому поки що складно робити прогнози», — зазначив головний лікар Олександр Карпіцький, повідомляє СТV.by.

До лікарні вже прибули батьки та родичі постраждалих дітей.

Нагадаємо, у неділю, 13 травня, в Білорусі біля міста Кам’янець дитяча футбольна команда з України потрапила в автомобільну аварію, внаслідок якої на місці загинула 1 дитина, у 6 дітей тяжкі травми.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Близько 7 ранку на 54-му км траси Р-98 Кам’янець-Шерешево-Свислочь біля села Мартинюки водій мікроавтобуса «Рено Мастер», який, за попередньою інформацією є громадянином України, зіткнувся з навантажувачем «Амкодор», повідомили у Державній автомобільній інспекції Білорусі у Брестській області.

«В результаті зіткнення загинула дитина-пасажир (2005 року народження, громадянин України), який перебував на передньому пасажирському сидінні», – йдеться у повідомленні. Ще 6 дітей отримали важкі черепно-мозкові травми.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності